Ofertă de
servicii completă

Înregistrarea firmei

Orice companie care îsi desfășoară activitatea in Norvegia trebuie să aibă un număr de înregistrare. Pentru cei mai mulți este suficient să fie înregistrați in Registrul Companiilor însă anumite companii trebuie înregistrate in Registrul Fiscal. Când cifra de afaceri depășește 50 000 nok compania trebuie înregistrată si in Registrul TVA. După înregistrare terminația TVA va fi adăugată la numărul de înregistrare.

Clienți din anumite tari europene nu necesita un reprezentant propriu in Norvegia. Cerințele cu privire la raportare, documentației si stocare electronica rămân in schimb neschimbate. Acesta este motivul pentru care pentru cei mai mulți va fi mai practic sa aibă un reprezentant propriu care sa satisfacă toate aceste cerințe.

De la 1 ianuarie 2017 intra in vigoare noi reguli cu privire la importul de mărfuri in Norvegia ceea ce presupune ca creditul vamal nu mai este necesar.
Trebuie luat in calcul 2-3 săptămâni pentru înregistrarea in Registrul Companiilor sau Registrul Fiscal. Înregistrarea in Registrul TVA durează aproximativ o săptămână. 
 
AdobeStock_96511128

Book a meeting