Ofertă de
servicii completă

Facturare

VIEW Tax oferă facturare prin intermediul aplicației online Xledger. Aspectul aplicației este personalizat pentru fiecare client in parte cu logo, informații juridice, coduri de produs ca parte a procedurii de implementare. Clienții au posibilitatea de a factura prin intermediul aplicației prin folosirea unui profil de utilizator. Nevoia de stocare și documentare este satisfăcuta automat prin folosirea acestei soluții de facturare. Pentru fiecare tranzacție este generat un document ce conține toate detaliile vânzării. Aplicația oferă posibilitatea de trimitere de notificări în vederea recuperării creanțelor. Procedura e in conformitate cu legislația norvegiana și se poate adapta in funcție de client sau creanță.

Integrarea electronica a tranzacțiilor bancare oferă posibilitatea urmăririi tranzacțiilor în timp real și control în timp real al lichidității si creanțelor. Pentru clienții care utilizează serviciile de cont client reconcilierea plăților si a creanțelor se realizează în timp real.

Legea norvegiana permite facturarea prin folosirea unui sistem extern. Cerințele cu privire la numărul facturii, specificarea creanței, documentația vânzării și stocare rămân neschimbate indiferent de sistemul folosit. Prin alegerea acestei soluții.
 
pc%204

Book a meeting