Ofertă de
servicii completă
black%20diamond
La Black Diamond totul are legătura cu alpinismul si skiul. Împărtășim aceleași experiențe pe care tu l-e trăiești pe stancă, gheață sau zăpadă. Aceste experiențe ne provoacă sa creăm cel mai bun echipament posibil pentru familia noastră internaționala de alpiniști si schiori. 

 
Ceea ce a început cu o nicovala si un ciocan a crescut într-o companie globala cu birouri pe trei continente. Black Diamond nu este o companie dedicata doar alpiniștilor si schiorilor. Este și o companie care reprezintă spiritul sportului, valorile si obiectivele lui, în trecut, prezent și viitor. Din 1957, produsele noastre inovatoare au stabilit standardul în numeroase domenii. Acesta este in parte rezultatul dedicării unei echipe incredibile. Este în aceiași măsura și rezultatul faptului că fiecare dintre noi suntem alpiniști si schiori noi înșine. Suntem o companie de utilizatori.

Suntem cei mai mari visători cu privire la ceea ce ar putea fi, și cei mai mari critici cu privire la ceea ce exista. Din acest motiv crearea Black Diamond este un proces fără sfârșit. Black Diamond este astăzi mai determinata ca oricând datorita multor persoane din U.S., Black Diamond Europe și Black Diamond Asia a căror energie fără limite si implicare au creat un viitor promițător pentru alpiniștii si schiorii din întreaga lume.

www.blackdiamondequipment.com
 
 
Climbin%20black%20diamond