Ofertă de
servicii completă

Lucrează cu noi

Suntem consilieri

 
Misiunea noastră principală este de a oferi ajutor clienților noștri cu provocările lor administrative. Vom fi un partener, nu un furnizor. Atunci când clienții noștri se raportează la noi ca la un coleg, obiectivul nostru este atins. Trebuie să îți placă oamenii și trebuie să apreciezi lucrul în echipă. În același timp, trebuie să fi structurat și capabil să lucrezi independent.
 
Suntem interesați în primul rând de candidații cu diplomă de licență. Avem un program proprie dedicat formării noilor angajați. Dezvoltarea competențelor este importantă și ne așteptăm, in aceiași măsura în care și punem la dispoziție căi prin care angajații noștri să folosească o parte din timpul lor pentru dezvoltarea profesională, prin cursuri, seminarii și studii.
 
Cariera ta se poate planifica împreună cu noi. Cu VIEW, poți alege direcția - dacă dorești o carieră academică sau o cariera ca lider/manager. La noi se facilitează rotația de locuri de muncă pentru consultanții doritori.
 
Punem accent pe dezvoltarea liderilor din rândul propriilor angajați. Programul nostru de dezvoltare managerial  are ca scop contribuția la dezvoltarea unei echipe de lideri puternice, pe toate nivelurile companiei.
 
Ca si forma de organizare ne bazăm pe forța grupului si pe o structură organizatorică plată. Apreciem oamenii dedicați care exprimă opinii și iau inițiativa!

 
Jobb%20hos%20oss%20bilde

Posturi Vacante

Scrisoare deschisa

Oslo

Căutare
Scrisoare deschisa

Bergen

Căutare
Scrisoare deschisa

Stavanger

Căutare

Scrisoare deschisa - sau oferă un indiciu :)

Ești binevenit să trimiți o scrisoare deschisă, sau pur și simplu sa ne dai de înțeles ca ai fi interesat de o conversație.
Your personal data will be safely stored in our internal systems and used to contact you about possible current and future job applications. For more information see our privacy policy.